Maak een afspraak

Wilt u een afspraak plannen voor fysiotherapie bij Podozorg Oenkerk? Klik dan op de onderstaande knop!

Afspraak maken

Fysiotherapie bij Podozorg Oenkerk

Voor fysieke vooruitgang

De fysiotherapeut helpt bij het verbeteren van de functie van uw houding– en bewegingsapparaat zodanig dat normale houding en beweging weer mogelijk is of leert u hoe u zo goed mogelijk met de resterende beperkingen om kunt gaan. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan het herstel van uw eigen gezondheid.

Therapeutisch behandelen, maar ook preventie

Het doel van de behandeling is in principe therapeutisch, dat wil zeggen: de fysiotherapeut probeert de patiënt beter te maken, maar daarnaast kan de therapie ook preventief zijn, dat wil zeggen: je probeert herhalingen van de aandoening te voorkomen.

Vergoeding

Ik heb er voor gekozen om geen contract aan te gaan met de verschillende zorgverzekeraars. Als kleine praktijk wil ik niet voldoen aan alle eisen die aan mij gesteld worden door de zorgverzekeraars. Dit zou ten koste gaan van de tijd en kwaliteit van uw behandeling.

Dit betekent echter wel dat mijn behandeling niet volledig vergoedt zal worden door uw zorgverzekeraar. De vergoeding varieert per zorgverzekeraar en zal meestal tussen de 50% en 75% van mijn factuur zijn. U moet deze zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Informeert u van tevoren wat de vergoeding van uw zorgverzekeraar zal zijn bij een "niet-gecontracteerde fysiotherapeut".

Tarieven

Eerste consult Tarief
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie € 45,-
Behandeling fysiotherapie € 40,-
Totaal € 85,-
Vervolgbehandeling Tarief
Behandeling fysiotherapie € 40,-
Behandeling manuele therapie € 45,-

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.